Reseller

We are looking for Resellers!

Castiga bani din confortul casei tale

Nu ai nevoie de stoc

Nu ai nevoie de stoc

Fara investitii

Fara investitii

OPORTUNITATEA DE A DEVENI RESELLER – AVANTAJE

Cost: Cumpărarea și întreținerea propriilor imprimante poate fi costisitoare. În calitate de reseller, puteți economisi aceste costuri și, în schimb, vă puteți concentra pe vânzări și marketing.

Expertiză: sunt adesea necesare echipamente și abilități specializate pentru a imprima pe anumite materiale. Lucrând cu un furnizor care are deja echipamentul și expertiza necesare, revânzătorii pot oferi clienților o gamă mai largă de produse fără a fi nevoiți să investească ei înșiși în echipamente scumpe.

Scalabilitate: în calitate de revânzător, este mai ușor să vă scalați afacerea, deoarece puteți crește sau reduce cantitățile de comenzi, după cum este necesar. Acest lucru vă permite să răspundeți la schimbările cererii fără a fi nevoie să faceți investiții mari în echipamente.

Concentrare: prin externalizarea procesului de imprimare, revânzătorii se pot concentra pe construirea de relații cu clienții și pe dezvoltarea afacerii lor, mai degrabă decât să petreacă timp pe sarcini de producție.

Risc: în calitate de revânzător, nu sunteți responsabil pentru procesul de producție, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la problemele care pot apărea din aceasta.

APLICĂ AICI PENTRU A DEVENI UN RESELLER EPIC!