About us

Scopul nostru este de a ajuta companiile să-și crească vizibilitatea și să-și atingă publicul țintă prin strategii și produse de publicitate sustenabile și eficiente

Bine ai venit pe site-ul nostru!

Suntem aici să îți oferim o gamă largă de produse promoționale sustenabile, de înaltă calitate, perfecte pentru orice campanie de marketing.

Indiferent dacă dorești să îți promovezi marca, să crești gradul de conștientizare sau să crești vânzările, avem soluția perfectă pentru tine.

Echipa noastră de experți este aici pentru a te ajuta să alegi produsele perfecte și va lucra împreună cu tine pentru a se asigura că acestea sunt livrate la timp și în limita bugetului.

Lăsă-ne să te ajutăm să faci din următoarea campanie un succes!

Cu recunoștință,

Echipa Epic Prints

MISIUNE, VIZIUNE ȘI VALORI

Misiune:
Misiunea noastră este să oferim clienților noștri produse inovatoare, de înaltă calitate, care să-i ajute să-și atingă obiectivele de marketing și să-și construiască brandul.

Viziune:
Viziunea noastră este să fim furnizorul de produse publicitare de bază pentru companii de toate dimensiunile, cunoscuți pentru serviciul nostru excepțional, prețurile competitive și angajamentul față de calitate.

Valori:

Satisfacția clienților: suntem dedicați să înțelegem nevoile unice ale clienților noștri și să furnizăm produse și servicii care depășesc așteptările acestora.
Inovație: Căutăm în mod constant modalități noi și creative de a promova mărcile clienților noștri și de a-i ajuta să iasă în evidență pe piața lor.
Calitate: Folosim numai materiale și procese de producție de cea mai înaltă calitate pentru a ne asigura că produsele noastre sunt durabile și eficiente.
Munca în echipă: Credem că lucrând împreună, putem realiza lucruri grozave pentru clienții noștri și afacerile lor.
Integritate: Ne desfășurăm afacerile cu cel mai înalt nivel de integritate, onestitate și respect pentru clienții, angajații și părțile interesate.

42861263_483875658774149_527736014777614336_n
DSC_7822